Peugeot Hylkema en Haaima private lease

Peugeot Leaseplan

Kies voor prive lease!

Private lease is een term die u waarschijnlijk al eens heeft gehoord of bent tegengekomen. Leasen is een nieuwe manier van auto rijden. In plaats van een auto te kopen, leaset u hem privé voor langere tijd. Steeds meer automerken bieden deze mogelijkheid van particulier leasen aan. Peugeot doet hier ook aan mee onder de naam Peugeot Private Lease.

Wat houdt Peugeot Private Lease in?

Met Peugeot Private Lease kunt u als particulier in een gloednieuwe 108, 208, 2008, 308, 3008 SUV, 508 of 5008 SUV rijden tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag. Dit maandbedrag bevat niet alleen de kosten van de lease van de auto, maar bevat ook:
Verzekeringen
Rente
Pech-onderweg hulpdienst
BTW
Wegenbelasting
Afschrijving
Schade
Ruitbreuk
Overlijdensrisicodekking
Reparatie en onderhoud

Zo kunt u zonder zorgen in een gloednieuwe Peugeot rijden. Het enige wat u zelf hoeft te doen is zorgen dat de brandstoftank is gevuld.

Bent u geïnteresseerd in private lease? Komt u dan gerust langs op één van onze vestigingen. In deze vestigingen vertellen onze adviseurs u onder genot van een kop koffie graag meer over deze manier van leasen. Vanzelfsprekend kunnen zij u alles vertellen over private lease, waaronder de voordelen en nadelen. Ook kunnen zij u helpen bij het maken van de beste keuze. Kom dus gerust langs bij Hylkema of Haaima!

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat al uw vragen direct kunnen worden beantwoord, is het handig om een afspraak te maken. Dit kan zowel telefonisch als via de website. Deze afspraak is uiteraard geheel vrijblijvend.

Maak hier een afspraak met
een van onze adviseurs 

Wilt u direct weten wat de Peugeot van uw dromen maandelijks kost?

Stel hier uw Peugeot samen en bereken uw maandelijkse kosten